Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl6.2g23kcal0.7g4.4g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)7.5g23kcal0.7g4.6g0.1g1.1g
Fariinisokeri11g44kcal0g10.9g0g0g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Muna, annos 60g3.7g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Mustikka metsä- 11g4.9kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g332kcal3.8g41.2g16.2g3g
Valittu annoskoko49g166kcal1.9g20.6g8.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna25g83kcal1g10.3g4.1g0.8g
Arvot/100g100g339kcal3.9g42.1g16.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592