Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona7.3g4.9kcal0.9g0.3g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl3.6g13kcal1.1g0g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.5g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.3g3.9kcal0.1g0.7g0g0.2g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.7g0.8kcal0g0.1g0g0.5g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Pirkka2g2.1kcal0g0.5g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g24kcal2.8g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl5.6g21kcal1.6g0g1.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g163kcal14g4.4g9.6g1.6g
Valittu annoskoko49g81kcal7g2.2g4.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g41kcal3.5g1.1g2.4g0.4g
Arvot/100g100g166kcal14.3g4.5g9.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334114