Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g23g128kcal2.2g7.3g9.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g8.7g30kcal0.2g0.3g3.1g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g18g105kcal3.7g1.2g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g525kcal12.2g17.6g44g0g
Valittu annoskoko49g262kcal6.1g8.8g22g0g
Annoskoko puolitettuna25g131kcal3.1g4.4g11g0g
Arvot/100g100g536kcal12.5g18g45g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104