Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g1.2g4.4kcal0g0g0.5g0g
Becel juokseva, annos 10g2.9g19kcal0g0g2.2g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g13g55kcal0.9g8.5g2.5g0.4g
Vispikerma Flora 20%10g23kcal0.3g0.5g2.1g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)8.3g4.7kcal0.7g0.4g0g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g5.4g30kcal0.5g3g1.8g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g3.1g17kcal0.2g1.8g1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.6g2.2kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g344kcal6.2g36.2g20.2g0.8g
Valittu annoskoko49g172kcal3.1g18.1g10.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g86kcal1.6g9.1g5.1g0.2g
Arvot/100g100g352kcal6.3g37g20.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963