Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 21g46kcal3.7g0g3.5g0g
Vehnälese, Liperin mylly5.2g7.5kcal0.8g0.5g0.3g2.9g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Kidneypapu, suolaliemessä13g15kcal1g2.4g0.1g1.1g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl1g8.7kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g179kcal13.2g5.8g11.6g8g
Valittu annoskoko49g89kcal6.6g2.9g5.8g4g
Annoskoko puolitettuna25g45kcal3.3g1.5g2.9g2g
Arvot/100g100g182kcal13.5g5.9g11.8g8.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540