Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 15g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Tomaatti 5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g1.9g3.1kcal0.2g0.1g0.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g7.7g4.3kcal0.2g0.5g0.2g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa10g13kcal1.8g0.1g0.6g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g78kcal5g6.8g3.4g0.6g
Valittu annoskoko49g39kcal2.5g3.4g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g20kcal1.3g1.7g0.9g0.2g
Arvot/100g100g80kcal5.1g7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634