Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g7.5g45kcal1.6g0.5g4.1g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g304kcal9.2g2.6g28.6g0g
Valittu annoskoko49g152kcal4.6g1.3g14.3g0g
Annoskoko puolitettuna25g76kcal2.3g0.7g7.2g0g
Arvot/100g100g309kcal9.3g2.6g29.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903