Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 9g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.2g4kcal0.4g0g0.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kaurahiutale 1.9g7kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g147kcal12.6g4g8.6g0.8g
Valittu annoskoko49g73kcal6.3g2g4.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g37kcal3.2g1g2.2g0.2g
Arvot/100g100g149kcal12.8g4.1g8.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227897