Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu19g41kcal1.6g1.2g3.4g0.3g
Ketsuppi, Felix1.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sinappi 1.4g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka6.4g3.7kcal0g0.9g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio12g7.6kcal0.2g0.5g0.6g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)9g24kcal2.4g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g160kcal8.6g6.4g11.4g0.8g
Valittu annoskoko49g80kcal4.3g3.2g5.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g40kcal2.2g1.6g2.9g0.2g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.5g11.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277493