Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana 3.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)7.5g2.3kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g30kcal1.8g2.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko49g15kcal0.9g1.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g8kcal0.5g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.2g1.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954