Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g46g62kcal7.8g1g3.1g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g1g4kcal0.2g0g0.3g0g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.7g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g155kcal16g2g9.4g0g
Valittu annoskoko49g78kcal8g1g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna25g39kcal4g0.5g2.4g0g
Arvot/100g100g158kcal16.3g2g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422679