Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g8.9g31kcal1.2g5.6g0.3g0.8g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 13g24kcal2.5g0g1.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1.6g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)2g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska 13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g142kcal8g13.8g5.4g2.4g
Valittu annoskoko49g71kcal4g6.9g2.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna25g35kcal2g3.5g1.4g0.6g
Arvot/100g100g145kcal8.2g14.1g5.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=455124