Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g28g48kcal5.3g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Torino tumma proteiinipasta plus3.5g12kcal0.8g1.9g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g13g3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g129kcal12.8g5.2g6g0.6g
Valittu annoskoko49g64kcal6.4g2.6g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g32kcal3.2g1.3g1.5g0.2g
Arvot/100g100g131kcal13g5.3g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426