Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 35g51kcal5.6g0g3.1g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g7g7.8kcal0.2g0.2g0.7g0g
Tilli, tuore 1.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Aurajuusto4.2g14kcal0.8g0g1.2g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.9g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g150kcal13.4g0.6g10.2g0g
Valittu annoskoko49g75kcal6.7g0.3g5.1g0g
Annoskoko puolitettuna25g37kcal3.4g0.2g2.6g0g
Arvot/100g100g152kcal13.6g0.6g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022