Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 31g20kcal0.9g1.5g1.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta10g37kcal1.3g7.1g0.2g0.4g
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g144kcal6.2g17.2g5.2g0.8g
Valittu annoskoko49g72kcal3.1g8.6g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g36kcal1.6g4.3g1.3g0.2g
Arvot/100g100g146kcal6.3g17.4g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264356