Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 18g15kcal3.3g0g0.2g0g
Tomaatti, tuore3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli, tuore3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Papu, ohut vihreä, pirkka2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g5.2g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki3.1g2.5kcal0.4g0.1g0.1g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 2.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 2.6g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.5g2kcal0g0g0.2g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia1.3g2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g61kcal8.8g2.4g1.4g1.2g
Valittu annoskoko49g31kcal4.4g1.2g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g15kcal2.2g0.6g0.4g0.3g
Arvot/100g100g62kcal9g2.4g1.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301469