Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%22g37kcal4.4g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Mutti paseerattu tomaatti4.9g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.8g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 14g4.8kcal0.6g0.3g0g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g106kcal10.6g2.4g5.4g0.8g
Valittu annoskoko49g53kcal5.3g1.2g2.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g27kcal2.7g0.6g1.4g0.2g
Arvot/100g100g108kcal10.8g2.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373963