Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu3.1g2.2kcal0.5g0g0g0g
Sinisimpukka vedessä 3.1g2.8kcal0.5g0.1g0.1g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g13g10kcal2.4g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)13g3.1kcal0.1g0.7g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma ingman 5%6.2g5.3kcal0.2g0.4g0.3g0g
Torino tumma proteiinipasta plus7.8g27kcal1.8g4.1g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g110kcal11g11g2.6g1.6g
Valittu annoskoko49g55kcal5.5g5.5g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g28kcal2.8g2.8g0.7g0.4g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.2g2.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90157