Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Parmesan formaggio da pasta1.2g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla13g6.7kcal0.2g0.9g0.3g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 5g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss6.3g19kcal1.5g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g102kcal6.6g5g5.6g1g
Valittu annoskoko49g51kcal3.3g2.5g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g26kcal1.7g1.3g1.4g0.3g
Arvot/100g100g104kcal6.7g5.1g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318