Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali17g3.6kcal0.2g0.6g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 15g34kcal2.8g0g2.5g0g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g80kcal6.2g2g5g1.2g
Valittu annoskoko49g40kcal3.1g1g2.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g20kcal1.6g0.5g1.3g0.3g
Arvot/100g100g81kcal6.3g2g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704