Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%7.5g13kcal1.5g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkokaali keräkaali 19g5.2kcal0.2g0.8g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana98g41kcal3.4g2g1.4g0.8g
Valittu annoskoko49g20kcal1.7g1g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g10kcal0.9g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g41kcal3.5g2g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648