Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 21g32kcal4.1g0g1.8g0g
Lanttu 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Punaviini 3.5g2.5kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g82kcal8.2g2g3.8g0.6g
Valittu annoskoko49g41kcal4.1g1g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g21kcal2.1g0.5g1g0.2g
Arvot/100g100g83kcal8.3g2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260