Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.6g26kcal0g0g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Sokeri 11g46kcal0g11.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 6.7g2.6kcal0g0.5g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.4kcal0.4g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g254kcal3.4g45g6g1.4g
Valittu annoskoko49g127kcal1.7g22.5g3g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g64kcal0.9g11.3g1.5g0.4g
Arvot/100g100g257kcal3.4g45.6g6.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154