Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala17g43kcal1.6g7.8g0.3g1.7g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio7.7g22kcal2.6g0g1.3g0g
Tonnikala vedessä 12g12kcal2.6g0g0.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki8.4g6.7kcal1.1g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.6g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g181kcal16.8g16g4.8g3.4g
Valittu annoskoko49g91kcal8.4g8g2.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna25g45kcal4.2g4g1.2g0.9g
Arvot/100g100g184kcal17g16.2g4.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375