Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g10g39kcal0.6g3.6g2.4g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g10g26kcal1.8g0.2g2g0g
Hunaja 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma5.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.6g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g163kcal6.4g10.8g10.2g1.2g
Valittu annoskoko49g82kcal3.2g5.4g5.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g41kcal1.6g2.7g2.6g0.3g
Arvot/100g100g165kcal6.5g10.9g10.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158