BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g15g16kcal0.5g2.2g0.6g0.1g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Rypsiöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g5.9g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g151kcal7.6g5.4g11g0.4g
Valittu annoskoko49g76kcal3.8g2.7g5.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g38kcal1.9g1.4g2.8g0.1g
Arvot/100g100g153kcal7.7g5.5g11.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537