Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g21g25kcal3.6g0.3g1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g8.3g6.2kcal0.5g1g0g0g
Hillosipulisäilyke 2.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana 4.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g103kcal8.8g5.2g4.8g0.6g
Valittu annoskoko50g51kcal4.4g2.6g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g26kcal2.2g1.3g1.2g0.2g
Arvot/100g100g104kcal8.9g5.3g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182457