Jouluinen juustokakku

Murskaa piparkakut pieneksi.

Sulata voi ja sekoita piparkakkumurun joukkoon.

Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja levitä voi-piparkakkuseos vuoan pohjalle tasaisesti.

Valmista täyte: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa Flora Vispi, sekoita joukkoon tuorejuusto, omena-päärynäsoseet sokeria 1dl, vanilliinisokeri, kanelia 1tl ja sekoita tasaiseksi.

Sulata 6kpl liivatteita pienessä tilkassa kuumaa vettä ja sekoita tasaisena nauhana täytteen joukkoon.

Kaada vuokaan ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa.

Seuraavana päivänä tee kiille: Laita 3kpl liivatteita likoamaan kylmään veteen.

Raasta omenat.

Sekoita kattilassa vesi, 0,5dl sokeria ja 1tl kanelia.

Kuumenna koko ajan sekoittaen ja anna kiehahtaa.

Ota pois levyltä ja lisää sitruunan mehu, omenaraaste ja liivatteet.

Sekoita.

Kaada varovasti vuokaan täytteen päälle ja anna hyytyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Talvikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Piparkakku Annas4.9g24kcal0.3g3.4g1g0.1g
Voi 2g15kcal0g0g1.7g0g
Flora vispi 20%6.8g15kcal0.2g0.3g1.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton5.5g8.7kcal0.4g0.2g0.7g0g
Päärynää ja omenaa soseena, 125g (Nestle bona)8.2g3.7kcal0g1g0g0.1g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Liivate 1.2g4.3kcal1.1g0g0g0g
Omena, Golden delicious 200g11g3.9kcal0g0.9g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g181kcal4g19.6g9.6g0.8g
Valittu annoskoko49g90kcal2g9.8g4.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g45kcal1g4.9g2.4g0.2g
Arvot/100g100g183kcal4g19.8g9.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206278