Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 19g67kcal1.5g14.7g0.1g0.3g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)10g13kcal1g0.3g0.9g0.1g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]10g12kcal1.2g0.2g0.7g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow10g10kcal0.7g0.3g0.7g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g205kcal8.8g31g4.8g0.8g
Valittu annoskoko49g103kcal4.4g15.5g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g51kcal2.2g7.8g1.2g0.2g
Arvot/100g100g208kcal8.9g31.4g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689