Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g7.5g45kcal1.6g0.5g4.1g0g
Kookoshiutale 2.5g17kcal0.2g0.2g1.6g0.4g
Kananmuna kuoreton 3.8g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)9g68kcal0g0g7.5g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g6.3g3.6kcal0.6g0.3g0g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)6.3g7.8kcal0.2g0.2g0.6g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1.9g7.1kcal0g1.8g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 11g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g317kcal6.6g7.6g28.6g1.2g
Valittu annoskoko50g159kcal3.3g3.8g14.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g79kcal1.7g1.9g7.2g0.3g
Arvot/100g100g320kcal6.7g7.7g28.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904