Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 38g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Sokeri10g41kcal0g10g0g0g
Vesi1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g107kcal0.6g24.2g0g1g
Valittu annoskoko50g53kcal0.3g12.1g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g27kcal0.2g6.1g0g0.3g
Arvot/100g100g108kcal0.6g24.4g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878