Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)11g16kcal3g0.2g0.3g0g
Atria kevyt jauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g14g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Herkkusieni 4.7g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika vihreä 7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g80kcal10.2g2.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko50g40kcal5.1g1.3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g20kcal2.6g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g81kcal10.3g2.6g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248029