Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g27g30kcal2.1g5.4g0g1.3g
Punajuuri, keitetty, suolaton 19g7.4kcal0.2g1.3g0g0.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Riisijauhoseos, gluteeniton 1.4g4.9kcal0g1.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g122kcal4.6g15.6g4.2g3.6g
Valittu annoskoko49g61kcal2.3g7.8g2.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna25g31kcal1.2g3.9g1.1g0.9g
Arvot/100g100g124kcal4.7g15.8g4.3g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251390