Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.3g0g0.2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.6g4kcal0g0g0.4g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g5.6g11kcal0.8g0g0.8g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.1g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g69kcal2.8g6.8g2.8g0.4g
Valittu annoskoko50g35kcal1.4g3.4g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g17kcal0.7g1.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g70kcal2.8g6.9g2.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770