Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl9g12kcal1.2g0g0.8g0g
Sokeri5.7g23kcal0g5.7g0g0g
Leivinjauhe0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.3g15kcal0.4g3g0.1g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl7g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki8.4g4.7kcal0.7g0.4g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vadelma 13g5.5kcal0.1g0.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g179kcal5g22.2g7g1.4g
Valittu annoskoko50g90kcal2.5g11.1g3.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g45kcal1.3g5.6g1.8g0.4g
Arvot/100g100g181kcal5.1g22.4g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168