Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Auringonkukansiemen 5g30kcal1.1g0.6g2.5g0.3g
Kurpitsansiemenet, kuivattu3.5g19kcal0.9g0.6g1.6g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.5g10kcal0.4g0.1g0.9g0.2g
Kaurahiutale 2g7.5kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g270kcal9.4g32.8g10.6g3g
Valittu annoskoko50g135kcal4.7g16.4g5.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna25g67kcal2.4g8.2g2.7g0.8g
Arvot/100g100g272kcal9.5g33.1g10.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335316