Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli19g31kcal2.4g0.5g2.2g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g10g4.3kcal1g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g3g1.9kcal0.1g0g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g7.4g31kcal6.1g0.5g0.4g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0.4g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)4.4g16kcal0.6g2.5g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g222kcal20.4g7.2g13.2g1.2g
Valittu annoskoko50g111kcal10.2g3.6g6.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g56kcal5.1g1.8g3.3g0.3g
Arvot/100g100g224kcal20.6g7.3g13.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915