Lihapata,tosi mausteinen

Suikaloi liha ja laita kaikki ainekset uunipataan.

Anna hautua n. 200-225 asteessa ihan rauhassa toista tuntia niin saat pehmeän, murean aterian, joka on hiukan tulista.

<3.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 15g20kcal3.3g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow14g5.6kcal0.3g1g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g1.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g61kcal7.4g4g1.6g0.8g
Valittu annoskoko49g30kcal3.7g2g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g15kcal1.9g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g61kcal7.5g4g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=423248