Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Punajuuri 25g10kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g44kcal1g6.2g1.4g2.2g
Valittu annoskoko50g22kcal0.5g3.1g0.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna25g11kcal0.3g1.6g0.4g0.6g
Arvot/100g100g44kcal1g6.3g1.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937