Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 10g10kcal0.3g2g0g0.1g
Paistijauheliha 10%10g18kcal2.1g0g1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.5g18kcal1.2g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt21g10kcal0.7g1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g112kcal8.6g6.2g5.4g0.2g
Valittu annoskoko50g56kcal4.3g3.1g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g28kcal2.2g1.6g1.4g0.1g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598