Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 15g32kcal2.6g0g2.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.6kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss1.5g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.3g24kcal0.1g0.2g2.6g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g0.7g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g137kcal6.6g1.6g11.6g0.4g
Valittu annoskoko50g69kcal3.3g0.8g5.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g34kcal1.7g0.4g2.9g0.1g
Arvot/100g100g138kcal6.6g1.6g11.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134