RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 27g29kcal5.2g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 5.5g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.7g0.6kcal0g0g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 11g18kcal0.3g0.3g1.6g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g2.7g7.3kcal0.2g1.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g114kcal11.8g3.4g5g1g
Valittu annoskoko50g57kcal5.9g1.7g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g29kcal3g0.9g1.3g0.3g
Arvot/100g100g115kcal11.9g3.4g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489