Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Kesäkurpitsa15g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g16kcal1.9g0g1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g55kcal4.2g3.4g2.6g1.2g
Valittu annoskoko50g27kcal2.1g1.7g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g14kcal1.1g0.9g0.7g0.3g
Arvot/100g100g55kcal4.2g3.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515