Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g20g14kcal0.3g3.1g0g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 5.9g10kcal1g0g0.7g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g13g7.1kcal0.4g0.8g0.3g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Kesäporkkana (Pirkka)7.8g2kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g72kcal3.4g8.8g2.4g0g
Valittu annoskoko50g36kcal1.7g4.4g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna25g18kcal0.9g2.2g0.6g0g
Arvot/100g100g72kcal3.4g8.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957