Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g8.3g29kcal1.5g4.9g0.3g0.5g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl12g14kcal2.5g0g0.4g0g
Pekoni (Dulano)5.2g13kcal0.9g0.2g1g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g8.3g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 10g3.5kcal0.3g0.5g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g147kcal10.8g12g5.8g1g
Valittu annoskoko50g74kcal5.4g6g2.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g37kcal2.7g3g1.5g0.3g
Arvot/100g100g149kcal10.9g12.1g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174360