KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Lanttu 7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kukkakaali 7g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 2.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g8.2g9kcal1.5g0.1g0.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g3.5g8.8kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g67kcal5.4g4.6g2.8g1.4g
Valittu annoskoko50g33kcal2.7g2.3g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g17kcal1.4g1.2g0.7g0.4g
Arvot/100g100g67kcal5.4g4.6g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146