Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.5g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai5.1g18kcal0.6g3.6g0.1g0.2g
Sokeri3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu9g11kcal1g0g0.8g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus2.3g7.5kcal0.3g1.5g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen29g10kcal1g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g126kcal5.8g19.6g2.4g0.8g
Valittu annoskoko50g63kcal2.9g9.8g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g31kcal1.5g4.9g0.6g0.2g
Arvot/100g100g127kcal5.8g19.8g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230