Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 3.9g12kcal1g1.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Juuriselleri 5.3g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Herne, pakaste (rainbow)7.8g6.6kcal0.5g1.2g0g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.8g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g2g2.9kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g63kcal4.2g7.4g1.6g1.6g
Valittu annoskoko50g32kcal2.1g3.7g0.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g16kcal1.1g1.9g0.4g0.4g
Arvot/100g100g64kcal4.2g7.4g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384520