Kaalikeitto

Puoli litraa vettä ja kasvisliemikuutio.

Kiehuvaan veteen lisätään pilkotut sipuli, porkkana, paprika ja kaali.

Paista jauheliha ja lisää tomaattimurskan kanssa kattilaan.

Anna hautua n. puoli tuntia.

Mausta mustapippuri, oregano, basilika ja herbamare.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Sonjimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.4g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)13g5kcal0.2g1g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 7.8g11kcal1.5g0g0.5g0g
Valkokaali keräkaali 13g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g49kcal4g4.8g1g1.2g
Valittu annoskoko50g24kcal2g2.4g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g12kcal1g1.2g0.3g0.3g
Arvot/100g100g49kcal4g4.8g1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104248