Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 9g5.6kcal0.9g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g8.8g53kcal1.8g0.6g4.7g0g
Juusto, keskiarvo 13g44kcal3.1g0g3.5g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.9g3kcal0.3g0.1g0.2g0.3g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g0.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0.7g
Vehnälese 0.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Kauralese 1.7g6.1kcal0.3g0.8g0.1g0.3g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g269kcal16.8g5g19.8g3g
Valittu annoskoko50g135kcal8.4g2.5g9.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna25g67kcal4.2g1.3g5g0.8g
Arvot/100g100g271kcal16.9g5g19.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129